21 April 2018

Grup infracțional destructurat de DIICOT Sălaj

Filed under: Actualitatea Salajeana |

Un număr de 20 de percheziţii au fost efectuate pe raza județelor Sălaj, Covasna, Maramureş, Satu Mare la mai multe persoane suspecte de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat, prejudiciul cauzat fiind în sumă de aproximativ 600.000 euro. Deocamdată au fost identificate circa 50 de părţi vătămate.

Descinderile au avut loc, ieri, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminaliatate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sălaj, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Sălaj şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Cluj.
După efectuarea percheziţiilor un număr de 30 persoane au fost conduse la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj în vederea audierii acestora urmând a se lua măsurile legale ce se impun.
Iulian Duma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *