Inaugurarea noului meniu Per Passione marca@ Mario Marinelli

Filed under: Locale |

tratt

Ne bucuram sa facem un anunt important pentru noi si, speram, ca va fi unul cel putin interesant si pentru voi.

Un nou sezon, daca ii putem zice asa, al celui mai savuros restaurant Trattoria per Passione, ia startul sambata de la la ora 19.00.

Intr-o zi minunata de ianuarie Trattoria isi ascute din nou cutitele si pregateste cratitele pentru un nou mod si mai gustos de a gati. Unul dintre cei mai buni bucatari ai momentului intra intr-o competitie a indemanarii si ineditului, ai carei arbitri veti fi voi, cei mai apreciati si experimentati specialisti în gastronomie din orasul nostru.

Vom lansa un nou meniu mult mai diversificat la Trattoria !
Si ne bucuram sa anuntam pe toata lumea, ca incepand de sambata, avem portile deschise . Avem multe preparate noi si gustoase, si evident, cat se poate de ingenioase, deoarece sunt marca Mario Marinelli Chef&Manager Trattoria ,renumitul membru in Federatia bucatarilor Italieni.

Maestrul bucatar Mario Marinelli este un bucatar specialist in preparate de mare: peste de mare, fructe de mare, scoici si intreaga diversitate de vietuitoare marine si nu numai cu care bucataria mediteraneana a cucerit intreaga lume. Noi stim deja ca nu are astampar in joaca cu gusturile, texturile si culorile hranei.

Asa ca avem marea placere sa va invitam la o serata speciala, dedicata degustarii noului meniu, asezonata cu un recital LIVE cu XXL Band. Totul este o surpriza, pe care o veti descoperi si savura la Serata aceasta. Nu divulgam nici macar un singur preparat din noul meniu minunat! Insa va putem spune ca toate sectiunile din meniu au fost extinse si suntem siguri că veti fi absolut incantati de schimbari.

Iar pentru a fi cat mai pregatiti pentru marele eveniment va anuntam ca incepand cu 14.01.2014 Trattoria per Passione isi inchide portile pentru cateva zile, pentru a putea pregati totul pentru voi ,incepand cu cel mai mic detaliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *