26 April 2018

Învinse în repriza a doua

Filed under: Sport |

baschet

Primul meci oficial din 2014 pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare a avut loc aseară la Alexandria în sferturile de finală ale Cupei României. Pornite cu șansa a doua în fața unei echipe mult mai experimentat și cu cinci străine în lot, fetele noastre au cedat cu…. după ce la pauză diferența era de doar patru puncte în favoarea gazdelor, 38-34. Practic în formula de bază, Orosz-Wampler-Jones-Laza-Cutaș, CSM-ul a jucat de la egal la egal cu formația gazdă. Primul sfert a fost câștigat de sătmărence , 22-19 iar în al doilea Alexandria s-a desprins abia după minutul 18.

Din păcate în partea a doua după ce Orosz, Cutaș și Wampler au obosit, banca mai lungă și mai valoroasă a celor din Alexandria a făcut diferența.20-7 în sfertul trei și 24-10 în ultimele zece minute. Antrenorul Eleș termină meciul cu Voica, Nagy, Adi și Moldoveanu în teren și din păcate în sfertul patru preț de cinci minute nu marcăm decît un punct. Moment în care Alexandria se duce la 30 de puncte și își asigură încă din primul meci calificarea în Final Four-ul Cupei României.Astăzi de la ora 12 se joacă tot la Alexandria și returul. Pentru CSM Satu Mare urmează apoi pe 18 ianuarie primul meci din retur, acasă cu CSM Oradea. Un joc pe care fetele noastre trebuie să-l câștige pentru a rămâne pe mai departe în zona play-off-ului.

Din nou Andreea Orosz a fost cea mai bună jucătoare a CSM ului , cu 17 puncte marcate. Wampler-8( 11 recuperări), Laza-6, Jones.9, Adi- 5., Cutaș. Ivan- 6, Voica, Moldoveanu și Nagy au mai evoluat pentru echipa noastră.
De la Alexandria principalele marcatoare au fost: Principe-21, Voicu-18, Șipoș-13, Smith-7.
Cristian Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *