More

    Juniorii B de la LPS în cantonament la Ocna Şugatag

    juniori-b

    De miercuri, juniorii republicani „B“, pregătiţi de antrenorul Dacian Nastai se află în cantonament la Ocna, Şugatag. Timp de o săptămână tinerii fotbalişti vor efectua câte două antrenamente pe zi pentru a-şi putea pune la punct condiţia fizică.

    În staţiune zăpada este numai bună pentru alergări şi pentru a depune un efort suplimentar, foarte important în economia meciurilor care vor veni. În ceea ce priveşte meciurile amicale, Dacian Nastai a spus că la Ocna Şugatag se va merge pe pregătirea fizică, doar după acest cantonament vor fi programate meciurile amicale. „Deocamdată, în acest sezon nu avem ca obiectiv performanţa. Doresc să disciplinez jucătorii, să se obişnuiască şi să conştientizeze ceea ce înseamnă să fii fotbalist. Anul viitor ne vom concentra pe campionat, vom dori performanţă, acum îi formăm“, a spus Nastai.

    Pentru acest cantonament antrenorul Dacian Nastai a dus 24 de fotbalişti: Cristofer Balint, Laurenţiu Catuna, Sergiu Ciocan, Denis Cubaş, Ionuţ David, Cristian Dobai, Darius Forgacs, Ovidiu Holici, Toni Kanalosz, George Lăpuşan, Adrian Micaş, Sebastian Moroz, Leo Nagy, Mate Nagy, Darius Oltean, Răzvan Onea, Mark Tarnău, Szabolcs Szantai, Remus Ştef, Cristian Szekely, Darius Turbuţ, Timotei Urs, David Vincze şi Levente Vincze.

    „Nu vom susţine meciuri amicale pentru că riscul de a se accidenta copiii este mare. Pe urmă nu mai poate să se pregătescă, în cazul unei accidentări, şi astfel pierde cea mai importantă perioadă de pregătire“, a completat Dacian Nastai.
    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE