22 April 2018

L-a lovit și a fugit… cu motocicleta

Filed under: Actualitatea Salajeana |
 În timp ce era în trafic pe DJ 110A, în localitatea sălăjeană Guruslău, F. Csaba, 26 ani, din localitate, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare fată de pietonul care se deplasa în aceeaşi direcţie pe acostamentul drumului, acroşându-l cu ghidonul motocicletei, proprietate personală. În urma impactului, pietonul în vârstă de 24 ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost rănit uşor și a ajuns la spital.
 
Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, motociclistul a părăsit locul accidentului, fără a mai anunţa Poliţia, iar victima s-a prezentat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, motociclistul a fost identificat şi testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aer expirat, acesta declarând că a consumat băuturi alcoolice după producerea accidentului.
Motociclistul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi consum de alcool după producerea unui accident de circulaţie care a avut ca urmare vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, până la recoltarea de probe biologice ori până la testarea cu aparatul alcooltest.
Iulian Duma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *