More

    L-a lovit și a fugit… cu motocicleta

     În timp ce era în trafic pe DJ 110A, în localitatea sălăjeană Guruslău, F. Csaba, 26 ani, din localitate, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare fată de pietonul care se deplasa în aceeaşi direcţie pe acostamentul drumului, acroşându-l cu ghidonul motocicletei, proprietate personală. În urma impactului, pietonul în vârstă de 24 ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost rănit uşor și a ajuns la spital.
     
    Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, motociclistul a părăsit locul accidentului, fără a mai anunţa Poliţia, iar victima s-a prezentat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, motociclistul a fost identificat şi testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aer expirat, acesta declarând că a consumat băuturi alcoolice după producerea accidentului.
    Motociclistul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi consum de alcool după producerea unui accident de circulaţie care a avut ca urmare vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, până la recoltarea de probe biologice ori până la testarea cu aparatul alcooltest.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE