24 June 2018

Margherita din Clejani, in ipostaze LESBI

Filed under: Life |

4

Considerat unul dintre cei mai severi si conservatori tatici din showbiz-ul autohton, Ionita de la Clejani a inceput anul cum nu se putea mai prost. Fata celebrului cantaret, Margherita, s-a pozat intr-o ipostaza demna de filmele pentru adulti.

Margherita de la Clejani a inceput 2014 in cel mai porno mod cu putinta, postand pe retelele de socializare o fotografie care i-a adus multe like-uri, dar si destule critici.

Fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani s-a pozat alaturi de amicele ei. Una dintre prietenele cantaretei, Andreea, a avut o idee nastrusnica, punandu-i Margheritei palmele in zonele intime. Fanii au reactionat imediat. Daca unii au apreciat gestul tinerei artistei, altii au acuzat-o pe Marga ca ar fi baut mai mult decat era cazul.

Ionita, un tata “dictator”

Nu este prima data cand Ionita de la Clejani are parte de o astlfel de surpriza neplacuta din parta fiicei lui. Asta vara, Margherita a fost surprinsa de paparazzii topless, la mare.
Cand a vazut pozele in presa, tatal cantaretei a turbat, criticandu-si in termeni duri odrasla si aplicandu-i o pedeapsa umilitoare: a trimis-o in camera ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *