25 April 2018

Ne concentrăm pe campionat!

Filed under: Sport |

baschet

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au părăsit Cupa României după o dublă înfrîngere în sferturi la Alexandria în faţa celor de la BC Teleorman.

După un meci tur pierdut joi seara cu 82-51 şi în care am avut parte de un arbitraj scandalos, ieri la prânz gazdele s-au impus din nou cu 79-53. “N-am mai vrut să-şi bată joc de noi arbitrii şi am decis să începem meciul cu rezervele şi cu junioara Diana Moldoveanu în teren. Ca să-şi facă diferenţa din start şi să putem să ne facem şi noi jocul măcar în sfertul doi şi trei. Cît am jucat cu primul cinci rezultatul a fost egal şi asta spune multe. Ne concentrăm pe campionat “, spune antrenorul Petru Eleş. Acesta recunoaşte că a vrut la un moment dat în primul meci să scoată echipa de pe teren, dar până la urmă din respect pentru competiţie nu a mai recurs la această formă de protest.

În partida de ieri americancele Wampler şi Jones au fost cele mai bune marcatoare ale CSM-ului cu 17 şi respectiv 12 reuşite. Orosz a jucat mai puţin şi şi-a trecut în cont doar două puncte, în vreme ce Laza 7 puncte , Nagy şi Ivan cu 4 puncte, Voica -3, Cutaş şi Adi cu 2 au completat lista marcatoarelor. Vă reamintim că în meciul de joi seara Andreea Orosz a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului , cu 17 puncte marcate. Wampler-8( 11 recuperări), Laza-6, Jones.9, Adi- 5., Cutaș. Ivan- 6, Voica, Moldoveanu și Nagy au mai evoluat pentru echipa noastră. De la Alexandria principalele marcatoare au fost: Principe-21, Voicu-18, Șipoș-13, Smith-7.

Pentru CSM Satu Mare urmează primul meci din retur, sâmbătă viitoare la sala LPS cu CSM Oradea.

Altfel, derby-ul sferturilor se joacă astăzi de la ora 21 ( Digisport2) între BC ICIM Arad şi CS U Alba Iulia. În tur Alba Iulia s-a impus cu 77-72.

În celelalte două sferturi CSM Târgovişte şi Sepsi Sfântu Gheorghe pornesc favorite în faţa celor de la Olimpia Braşov şi Danzio Timişoara.
Cristian Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *