23 April 2018

”Nu le oferi bani! Cerşetorii câştigă mai bine decât tine!”

Filed under: Actualitatea Salajeana |
9
La Zalău a fost demarată o amplă campanie de prevenire şi combatere a cerşetoriei, atât pe stâlpii din localitate, cât şi în vitrinele magazinelor.
Campania inițiată de Poliţia Locală îndeamnă cetăţenii să nu încurajeze cerşetoria, mesajul principal fiind ”Nu le oferi bani! Cerşetorii câştigă mai bine decât tine!”. Campania este susţinută de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia şi Drepturile Copilului Sălaj, dar şi de către Episcopia Sălajului.
Potrivit datelor oficiale ale Poliției Locale Zalău, în cursul anului trecut poliţiştii locali au aplicat, pentru apelarea în mod repetat la mila publicului, 102 avertismente şi 340 de amenzi, în valoare totală de 44.550 de lei. În 5 cazuri au fost depistate mame care îşi foloseau copiii la cerşit, fiind sesizată Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
Iulian Duma

One Response to ”Nu le oferi bani! Cerşetorii câştigă mai bine decât tine!”

  1. Ciors Iuliu Atunci când într-un stat de drept un fenomen abominal ia amploare, atunci autorităţile trebuie să ia măsuri promte şi radicale, fără muncă de lămurire şi amenzi. Răul îl tai de la rădăcină pedepsind pe cei ce dirijează aceste reţele de cerşetori. Dar lumea vorbeşte că interesele sunt mari, iar profitul se împarte constant şi cu cei ce se fac că nu văd acestă activitate aducătoare de venituri substanţiale. Ce rea e lumea, nu?

    Iulian
    21 ianuarie 2014 at 06:48
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *