More

    Olimpia pierde cu Jucu

    oli

    Pe terenul din Mănăştur, Cluj, Olimpia Satu Mare a disputat un nou amical, cu Unirea Jucu, formaţie care a promovat în Liga a III-a, după ce a câştigat barajul de la Şimleu, în faţa Someşului Cărăşeu.

    Formaţia sătmăreană a pierdut întâlnirea, cu 4-2, toate golurile fiind marcate în prima repriză. Olimpia a marcat la scorul de 3-0 prin Muntean din penalty şi la 4-1 prin Roghină, antrenorul Tiberiu Csik folosind mai mulţi jucători nou-veniţi. În prima repriză au evoluat pentru galben-albaştri Miron în poartă, jucători de câmp Kinczel, Ene, Ţoca, Muntean, Dragoş, Schvartcop, Roghină, Ungureanu, Faur şi Rus. În mitanul secund au evoluat Şuta, Gavrilescu, Sabău, Mureşan, Iuhas, Lemac, Micaş, Villand, Roatiş, Bujor şi Prodan.

    Astăzi, Olimpia joacă din nou un meci test, meci în care vor fi folosiţi jucătorii tineri. Adversara grupării sătmărene este din nou Someşul Oar, iar partida se va juca de la ora 11.00, pe terenul Mobila din Satu Mare. Vă reamintim că acum o săptămână, scorul dintre cele două combatante a fost 1-1. După care, duminică, echipa noastră va pleca spre Băile 1 Mai, unde va efectua un cantonament de o săptămână.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE