More

    Paszkany vrea să reducă bugetul de salarii!

    7

    Anul 2014 nu se anunţă mai bun decât precedentul pentru şeful din Gruia, Arpad Paszkany. Acesta a intrat într-o adevărată criză financiară anul trecut, când a rămas fără lichidităţi deoarece afacerile imobiliare au stagnat.

    Din acest motiv, Arpi a retras peste 15 milioane de euro din club şi a decis să reducă substanţial bugetul pentru sezonul în curs. Doar nouă milioane de euro a fost bugetul anunţat pentru acest an competiţional, dar el va scădea, deoarece formaţia a ieşit din lupta pentru titlu, având şanse mici şi la cupele europene. Pentru a face rost de bani pentru retur, finanţatorul triplei campioane a României a decis să renunţe la Deac, care a aproape să semneze cu Tom Tomsk în schimbul unui milion de euro. Pe lângă faptul că va încasa o sumă important de bani, Paszkany va scăpa şi de salariul mare al mijlocaşului. Ciprian Deac câştiga 25.000 de euro pe lungă la CFR!

    Plăteşte anual salarii de trei milioane

    Dar Paszkany nu intenţionează să se oprească aici. Patrolul vrea să reducă substanţial lotul şi urmează să plece în special jucătorii cu salarii mari, fie definitiv, fie împrumut. Brandao, Batin, Tade, Voiculeţ, Hora, Sepsi, Velayos, Ogbu şi Piccolo sunt pe lista neagră, şeful din Gruia sperând să reducă cu 400.000 de euro fondul de salarii pentru următoarele şase luni. Aproximativ trei milioane de euro plăteşte acum Paszkany pentru salarii într-un an, cu jumătate mai puţin decât în anii în care lupta pentru titlu.


    30.000 de euro este cel mai mare salariu lunar plătit de Paszkany pentru un jucător de la CFR. Beneficiarul lui este căpitanul Ricardo Cadu


    N-are cui să vândă hotelul

    În toamna anului trecut, Arpad Paszkany a încercat să facă rost de bani şi a scos la vânzare hotelul său din Cluj Napoca la 4,8 milioane de euro. Din păcate pentru el, Paszkany nu a găsit niciun cumpărător până în prezent.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE