18 June 2018

Prefectul Avram solicită primăriilor măsuri suplimentare de iarnă

Filed under: Locale |

avram

Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a participat ieri la videoconferinţa Comandamentului de iarnă în relaţie cu Instituţiile Prefectului, susţinută de către viceprim-ministrul Liviu Dragnea, în cadrul căreia au fost analizate măsurile ce trebuie aplicate pentru atenuarea efectelor fenomenelor meteorologice prognozate de către Administraţia Naţională de Meteorologie pentru perioada următoare.

Alături de prefectul Eugeniu Avram, la videoconferinţă au participat subprefectul Cristian Sasu şi membrii Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă. Urmare a prognozei meteo de înrăutăţire a vremii, precipitaţii mixte şi ninsori, prefectul Eugeniu Avram a solicitat membrilor Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă să fie pregătiţi să acţioneze în cadrul producerii unor evenimente nedorite şi a notificat conducerilor unităţilor administrativ-teritoriale despre înrăutăţirea vremii, solicitând măsuri în consecinţă.
Florin Dura

One Response to Prefectul Avram solicită primăriilor măsuri suplimentare de iarnă

  1. D-le Prefect, va rog sa dati dispozitie, PRIMARIEI VIILE SATU MARE SI POLITIEI COMUNALE SA IA URGENT MASURII, CONFORM LEGII, INPOTRIVA FAMILIEI CHERECHES CORNEL, CRESCATORI DE OVINE, CARE CU TURMELE LOR DISTRUG CULTURILE LOCUITORILOR SATULUI MEDISA INTR-UN MOD DE NEIMAGINAT.INCALCA PROPRIETATILE INTR-UN MOD VANDAL SI IN FORMA CONTINUA AN DE AN.ORGANELE LOCALE SA NU-I MAI PROTEJEZE CA,FAC DESCRIMINARE. CU RESPECT MEDISAN

    MEDISAN
    24 January 2014 at 10:23
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *