24 June 2018

Primăria Satu Mare prevesteşte zăpadă

Filed under: Locale |

florisal

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a sesizat operatorul de salubrizare să fie pregătit pentru intervenţii în caz de ninsoare. “Având în vedere prognozele meteorologice pentru următoarele zile care vizează temperaturi sub 0 grade, ger şi ninsori abundente, primarul Dorel Coica a sesizat operatorul de salubrizare să fie pregătit pentru intervenţii. În acest sens rugăm proprietarii de autoturisme să evite staţionarea timp îndelungat pe zona carosabilă pentru a facilita degajarea suprafeţelor cu trafic intens de acumulări masive de zăpadă. Sunt pregătite pentru intervenţie 15 utilaje cu pluguri, 9 sărăriţe şi 9 utilaje pentru încărcat şi transport (material antiderapant, zapadă)”, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de presă al Primăriei Satu Mare.

Directorul SC Florisal SA, Vasile Puşcaş, a precizat că societatea pe care o reprezintă are asigurate atât utilajele cât şi stocurile de materiale antiderapante pentru a interveni în caz de ninsoare. Concret, Florisal are pregătite un număr de 14 pluguri şi şase sărăriţe, cu ajutorul cărora se va împrăştia atât sare cât şi clorură de magneziu. În ce priveşte stocul de materiale antiderapante, Florisal are în stoc 500 de tone de sare şi 56 de tone de clorură de magneziu. În cazul în care situaţia o va impune, angajaţii Florisal vor interveni manual, având la dispoziţie 80 de lopeţi, 400 de mături şi 30 de răzuitoare. “În cazul în care va ninge, utilajele de deszăpezire vor interveni în zona punctelor de colectare a deşeurilor pentru a facilita intervenţia camioanelor noastre. Îi rugăm pe sătmăreni să nu parcheze în zona acestor puncte pentru a nu împiedica accesul utilajelor de ridicare a deşeurilor”, a cerut Vasile Puşcaş.
Ciprian Bâtea

5 Responses to Primăria Satu Mare prevesteşte zăpadă

 1. Asta, cu 80 de lopeti in dotare e cea mai tare…..mult mai tare ca cea cu inaugurarea cosurilor de gunoi. :))

  ardelean
  20 January 2014 at 23:50
  Reply

  • Subscriu 60 – 70 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   silvia
   21 January 2014 at 20:46
   Reply

 2. .., numai să nu fie luați prin surprindere ca de fiecare dată !!!!!!!

  coturnix bike
  21 January 2014 at 07:14
  Reply

 3. u cred ca va fi cazul…chiar presupunand ca 80 de angajati Florisal se vor sprijini in coada lopetilor (scofulos mentionate in inventar) contempland cum ninge, si iarna asta, tot ar mai trebui sa ramana cativa pe langa, ghinionisti care ar putea manevra UTB-urile de ultima generatie, sararitele si clormagnezitele cu care sa tras in poza primarele. Apropo, oare cine-i acela din stanga lui Puskas? Il recunoste cineva? O fi doar mana dreapta a lui Coica?

  ardelean
  22 January 2014 at 00:06
  Reply

 4. Alo….NINGE !!!!

  ardelean
  22 January 2014 at 23:02
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *