24 June 2018

Sătmărenii folosesc sălile de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus

Filed under: Locale |

prima

Pentru a mai da jos din kilogramele luate în urma meselor bogate de sărbători, sătmărenii dau iama în sălile de fitness. Potrivit administratorilor acestora, numărul celor care le frecventează a crescut cu circa 30% şi se aşteaptă la o afluenţă şi mai mare în perioada următoare. În schimb, cei mici preferă mişcarea pe patinoar.

Săli de fitness luate cu asalt
Sălile de fitness au fost pline ieri, fiind prima zi de după sărbătorile de iarnă. Atât bărbaţii, cât şi femeile încearcă să mai dea jos din kilogramele luate în ultima perioadă după mesele copioase din timpul sărbătorilor de iarnă. Potrivit administratorului sălii de fitness Energy Kardio Club, Arnold Anzik, numărul celor care vin să facă mişcare în această perioadă este cu 30% mai mare faţă de o perioadă normală de peste an şi se aşteaptă ca să crească în următoarele zile. “Ţinând cont de faptul că a fost o mică vacanţă prilejuită de sărbătorile de iarnă, vom încerca să facem un antrenament mai uşor, dar totuşi să se simtă că facem antrenament. Înainte de antrenament recomandăm clienţilor odihnă şi să mănânce cu o oră, o oră şi jumătate înainte, pentru că altfel riscă să nu reziste la antrenament”, a precizat Arnold Anzik. În această perioadă în sălile de fitness se face indoor cycling, cardio kickboxing, TRX, bootcamp şi fat burning.
La sala Prima Gym a fost elaborat un program special de fitness pentru femei şi copii, iar bărbaţii au posibilitatea de a face mişcare şi de a arde grăsimile în sala de forţă. “Orice mişcare e bună după mâncărurile de sărbători, de aceea o recomand tuturor. Sala noastră este deschisă toată ziua, iar noi încercăm să ne modelăm antrenamentele după cerinţele clienţilor”, ne-a declarat administratorul sălii Prima Gym, Simona Nistea.

patinoar
Patinoarul, plin de copii
Dacă adulţii preferă sălile de fitness şi cele de forţă, copiii fac mişcare şi se distrează la patinoarul amenajat vizavi de Muzeul Judeţean. Ieri, la orele după-amiezii patinoarul era arhiplin. Alături de ei se mai aventura câte un adult. “Ne simţim bine aici la patinoar şi ne distrăm de minune. Am mai fost doar o singură dată, dar sper ca de acum înainte să vin mai des”, ne-a spus unul dintre copiii aflaţi pe patinoar.
Părinţii preferă să-şi aducă copiii la patinoar pentru ca să facă mişcare şi să mai ardă din grăsimi. “Nu numai noi adulţii avem nevoie de mişcare, dar şi cei mici. Prefer să-i aduc aici, unde le place, pentru că de alergat nici nu vor să audă”, ne-a spus una dintre sătmărencele venite alături de copii la patinoar. Potrivit angajaţilor, ieri s-au vândut peste 300 de bilete pentru distracţia pe gheaţă.

Florin Dura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *