More

    Sexul şi bărbaţii români

    8

    Despre bărbaţii francezi se spune că nu foarte mulţi au libidoul crescut, dar cei care fac sex des, se descurcă aşa de bine încât s-a creat în jurul lor un fel de mister erotic al celor mai buni amanţi.

    Conform statisticilor, bărbaţii români se află la polul opus – în mai toate top-uri mondiale sau europene, românii sunt clasaţi undeva printre primele locuri la cât de multe partide de sex au la activ.

    “Masculii români fac sex, în medie, de 4,08 ori pe săptămână, ceea ce îi plasează pe locul trei în lume”, era raportul unui studiu realizat de o revistă pentru bărbaţi.

    Apoi, o altă cercetare arată că bărbaţii români au în medie 17 partenere, pe 21% dintre ele chiar înşelându-le.

    În ultmul caz, cercetarea de piaţă a fost realizată de producătorul de prezervative Reckitt Benckiser prin 2011. Probabil statisticile nu s-au schimbat prea mult, concurând direct cu englezii sau germanii şi privindu-i cu ignoranţă pe vecinii noştri ruşi.

    După o privire scurtă asupra contextului general, am putea spune (cerându-ne iertare pentru ironie) că bărbaţii români fac sex mult şi prost, pe principiul cantitea contează, calitatea lasă de dorit.

    În comparaţie cu parfumul francezilor care nu sunt, aşa cum s-ar crede foarte curtenitori, ci mai degrabă foarte senzuali (senzualitate care le aduce pe femei la picioarele lor), bărbaţii români au o atitudine mai de-a locului: ei vor sex, domne!

    Dar asta este doar o primă impresie… greşită!

    Bărbaţii români sunt mult mai pasionali decât par, se pierd greu în braţele unei femei, dar când o fac, sunt autentici şi atenţi la detalii.

    Nu ştiu dacă au neapărat pornirile sexuale lascive şi uşor bolnăvicioase ale francezilor, dar sexul este o modalitate prin care îşi caută fericirea supremă, răspunsul la întrebările cele mai ascunse, cunoaşterea trupului lor.

    Poate uneori sunt prea agresivi, alteori neîndemânatici, câteodată prea timizi, dar ştiu sigur să te fac să simţi că eşti specială şi că te doresc mai mult decât orice alt gând.

    Uneori te mint, dar o partidă de sex cu un bărbat care se pricepe la vorbe (chiar şi ele false) are şanse foarte mici de nereuşită pentru că, vorba aia, nu subestima niciodată un bărbat care se pricepe la vorbe… se va juca cu mintea ta, iar mintea ta este motorul oricărei partide de sex.

    Câţiva dintre ei sunt superficiali şi cam tot atâţia şi-ar dori să fie imploraţi de femei să ajungă în patul lor pentru că, de când cu egalitatea dintre sexe (pe care au înţeles-o greşit) au devenit şi foarte răsfăţaţi.

    Unii nu mai apreciază un preludiu la adevărata valoare şi alţii adorm imediat după o partidă de sex.

    Însă, fiecare are farmecul lui!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE