More

    ”Superlativele anului 2013” la Săptămâna sportivă

    Sfârșitul de an 2013 le-a adus cititorilor noștri posibilitatea să aleagă superlativele anului din sportul sătmărean. Prin vot pe pagina de internet a GNV iubitorii de sport au putut să-și aleagă favoriții la mai multe categorii.

    Votul a durat mai bine de trei săptămâni iar în această seară la emisiunea Săptămâna sportivă îi vom cunoaște pe cîștigători. În studioul Nord Vest TV au fost invitați primii doi clasați de la fiecare categorie. Marea surpriză a reprezentat-o oarecum votul la categoria sportivul anului, unde luptătorul Lenard Berei a terminat pe primul loc în ciuda faptului că e abia la vârsta cadeților.

    La categoria „cel mai bun jucător al Olimpiei“, pe primul loc s-a clasat atacantul Vlad Bujor (395 voturi), urmat de Lemac Denis (325) şi Dumitru Munteanu (209).
    La categoria „sportivul anului în judeţul Satu Mare“, câştigător, conform voturilor, a ieşit luptătorul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, Leinard Berei (495 voturi), urmat de judoka de la CS Fuşle, Marian Halas (365) şi de spadasina de la CS, Amalia Tătăran (308).  Cel mai bun antrenor, cu 432 de voturi, a fost desemnat Tudor Barbul de la secţia de lupte de la CS-Cetate, pe doi, cu 253 voturi s-a clasat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, iar pe trei, Adrian Pricop cu 245 de voturi.

    La rubrica „cel mai bun antrenor din Liga a IV-a”, Milu Petric de la Turul Micula a obţinut 305 voturi, urmat de Dacian Nastai de la Talna Oraşu Nou cu 255 voturi şi de Cosmin Iuhas de la Luceafărul Decebal cu 171 voturi.

    Nu puteau lipsi nici cei mai buni arbitri din fotbalul judeţean. Astfel, Zsolt Lupcsa a câştigat (424 voturi), pe doi s-a clasat Alexandra Şerbănoiu (380), iar pe trei Ervin Kegyes (110).  O altă rubrică interesantă a reprezentat-o „cel mai bun jucător din Liga a IV-a“. Aici, oarecum surprinzător, pe primul loc se află Claudiu Ciocotişan de la Schwaben Cămin (254), pe doi Bogdan Tripon de la Someşul Oar (133), iar pe trei „Alt jucător“ (124).

    Așadar se anunță o seară a superlativelor la Nord Vest TV de la ora 20,45 la Săptămâna sportivă.

    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE