Un cântăreţ de la noi şi-a rupt în bătaie iubita!

Filed under: Life |

5

Marius Ivancea, artistul cunoscut sub numele de What’s Up, este protagonistul unui scandal monstru, care s-a lăsat deja cu un dosar penal.
Potrivit reporterilor “Acces direct”, cântăreţul şi-ar fi bătut iubita în cursul zilei de luni, la un local dintr-un cartier bucureştean.

“La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o la bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, a declarat unul dintre paznicii localului pentru “Acces Direct”.

 “Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera, a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul de la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat”, a declarat un alt martor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, pe numele lui Marius Ivancea a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere. Dacă va fi găsit vinovat, What’s Up riscă până la trei ani de închisoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *