More

    Profet egiptean: “În 2014 harta lumii se va schimba”

    9

    Joy Ayad, o profetă celebră din Egipt cunoscută şi sub denumirea de “regina profeţiilor”, vorbeşte despre schimbarea hărţii lumii în acest an.

    Joy Ayad sau “regina profeţiilor” cum mai este ea denumită la Cairo pentru acurateţea previziunilor sale, vorbeşte despre schimbarea hărţii lumi în 2014.

    Oameni din toate domeniile şi categoriile sociale sunt încrezători în vorbele ei, şi o iau în serios. Joy a studiat arta franceză, şi este pasionată de astrologie şi numerologie. Toate predicţiile ei de până acum s-au adeverit.

    În cariera ei de profetă, celebritatea a câştigat-o în momentul în care s-a adeverit predicţia despre preşedintele Mohamed Morsi. Aceasta a mai prezis atacul terorist din biserica al-Qiddisin din Alexandria, moartea lui Omar Suleiman, vicepreşedintele Egiptului, cutremurul din Iran, uraganul din SUA, conflictul din Siria, fenomenele meteo extreme de la Cairo şi multe altele.

    În ce priveşte previziunile din viitor, Joy menţionează că harta lumii se va schimba în 2014. Rusia va deveni o mare putere şi mult mai influentă decât America sau China. Egiptul îşi va recăştiga rolul de lider în rândul statelor arabe.

    Rusia şi Egiptul vor forma o uniune stabilă. Vor exista şi alte revoluţii în Tunisia şi o schimbare a puterii în Libia.

    De asemenea, în regiune vor mai exista fenomene meteo extreme, precum ninsoarea din Egipt. Vor fi inundaţii în Arabia Saudită, în special în Jidda.

    În 2014 harta lumii va suferi modificări care vor afecta Rusia. Acest stat va avea de înfruntat atacuri teroriste. Rusia va triumfa datorită unei strategii şi a unei tehnologii puternice şi încă necunoscute prezicătoarei sau chiar lumii.

    În general, multe schimbări vor avea loc în cel mai apropiat timp. Toate evenimentele importante vor determina începutul unei noi ere, ce a debutat oarecum în 2013. Multe dintre aceste evenimente sunt ascunse oamenilor, dar vom ştii despre ele nu peste mult timp. Trebuie să ştim că vom avea parte de timpuri noi, pe care le vom trăi cu toţii. Măcar aşa avem cunoştinţă că se va întâmpla ceva în viitorul apropiat.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE