Art Grand Marriage, un real succes

Filed under: Locale |

m

Târgul de nunţi “Art Grand Marriage” s-a încheiat ieri, după trei zile în care tinerii sătmăreni care-şi pregătesc nunta în 2014 sau 2015 au avut ocazia să-şi găsească toate cele necesare pentru organizarea evenimentului. Ofertele prezentate în cadrul târgului desfăşurat la mallul din Satu Mare au fost variate, iar persoanele care au încheiat contractele în zilele de vineri, sâmbătă sau duminică au primit reducerile aferente.

Peste 60 de firme din judeţele Satu Mare, Maramureş şi Cluj au avut stand expoziţional în locaţia celei de-a patra ediţii a Târgului de Nunţi “Art Grand Marriage”, adică în Grand Mall. Organizatorii, Carmen Frăţilă şi Marius Crişan, susţin că evenimentul s-a desfăşurat conform aşteptărilor. Aproximativ 1.000 de vizitatori au fost înregistraţi de vineri după-masă şi până ieri la amiază. “Toată lumea este foarte mulţumită, expozanţii sunt mulţumiţi de vizitatorii care au venit să vizioneze ofertele din târg. Ne-a ajutat foarte mult şi timpul, deoarece a plouat puţin. A fost circulaţie continuă la ediţia din acest an a Art Grand Marriage”, a declarat Carmen Frăţilă.

“Au fost zile foarte reuşite. Până acum evenimentul este un real succes. Spun asta şi din punct de vedere al expozanţilor pentru că au fost foarte mulţumiţi de numărul de vizitatori şi de interesul crescut al acestora pentru organizarea unei nunţi. Ca număr de vizitatori estimăm cel puţin 1.000”, a menţionat reprezentantul mallului din Satu Mare, Marius Crişan. În cele trei zile de târg au avut loc diferite prezentări, de la coafuri sofisticate realizate de hair-stylistul Adriana Popescu, la măşti columbiene realizate de artista Mihaela Pastor şi lenjerie intimă din Colecţia ”Black Magic Egypt”, concepută de Cosmin Mureşan. Târgul de nunţi s-a încheiat aseară cu tradiţionala paradă a rochiilor de mireasă.
Lorena Georgi

One Response to Art Grand Marriage, un real succes

  1. Au existat si expozanți foarte nemulțumiți,organizare la standard de sat nu de oras,discuti despre un anumit spatiu (mp) si obștii ce iti mai ramane daca nu esti in prima zi la prima ora pentru a ti amenaja standul, ti se cer poze color pentru a le pune in catalog si te alegi cu un scris de doua rânduri fara nici o imagine si un catalog simplu alb negru,daca ai noroc il primesti in prima zi daca nu e bine si a doua zi ca deh au uitat sa il împartă si ar mai fii destule de spus ca si nemultumiri!

    Dmx
    09/02/2014 at 22:13
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *