21 June 2018

Băsescu: Nu mă pregătesc să fiu premier, deşi aş fi extraordinar de bun

Filed under: Politic |

2

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la TVR, că după terminarea mandatului vrea să crească un partid care să aibă ca obiectiv modernizarea statului şi creşterea competitivităţii României, el arătând că nu se pregăteşte să fie premier, deşi ar fi extraordinar de bun.

“Aş fi un prim-ministru, cu experienţa pe care o am, foarte bun. Dar nu mă pregătesc pentru asta, asta e ce am acumulat în atâţia ani. M-am uitat şi eu la bugete”, a declarat Traian Băsescu la TVR, întrebat dacă se pregăteşte pentru a deveni premier, după ce îşi va termina mandatul la Cotroceni.

Despre ceeea ce va face după terminarea mandatului, Traian Băsescu a spus: “Vreau să cresc un partid, după ce îmi termin mandatul, care să abă ca obiectiv modernizarea statului şi creşterea competitivităţii României”, a spus preşedintele, adăugând că îşi doreşte acest lucru pentru anul 2016.

“Aş fi extraordinar de bun ca prim-ministru”, a mai comentat Traian Băsescu.

One Response to Băsescu: Nu mă pregătesc să fiu premier, deşi aş fi extraordinar de bun

  1. A mai crescut unul,de zece ani tot modernizeaza statul asa de moderni suntem ca nu mai au loc nanele sa se mai certe si ele ,,in tihna '' de presedinti de tara,de partide ,de ministrii, parlamentari etc . LE este rusine ca nu se mai ridica nici la degetul mic,asa ca au abandonat. Poate deschide d presedinte un curs de perfectionare de <<OCAREALA>sau altfel spus BALACAREALA

    ulpius
    20 February 2014 at 19:40
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *