17 June 2018

Bianca Rus a slabit spectaculos si se mandreste cu noua silueta

Filed under: Locale |

6

In urma cu un an si ceva, Bianca Rus facea turul televiziunilor si se plangea ca s-a ingrasat enorm si ca nu poate slabi, desi, spunea ea, nu mananca nimic.

Bianca a recunoscut ulterior ca lucrurile nu stateau chiar asa si ca avea prostul obicei de a manca pe ascuns. In ultimele luni, insa, cantareata de muzica populara si-a schimbat complet obiceiurile alimentare, s-a apucat de sport si a reusit sa slabesca spectaculos.

In numai trei luni, Bianca Rus a reusit sa dea jos 25 de kilograme si acum isi etaleaza mandra noua silueta in rochii sexy si mulate.

Chiar daca a slabit spectaculos intr-un timp destul de scurt, Bianca Rus nu vrea sa se opreasca aici si continua lupta cu kilogramele in plus.

Printre fotografiile pe care cantareata le posteaza pe pagina ei personala de Facebook, s-a strecurat insa si o poza mai veche, de acum cativa ani. Fanii brunetei au fost uimiti sa o vada atat de slaba, imbracata intr-un costum de baie din doua piese si i-au transmis incurajarile si laudele lor: “Mai ai putin si ajungi sa arati ca in poza asta“, “Respect, tine-o tot asa Bianca” i-au transmis admiratorii.

4 Responses to Bianca Rus a slabit spectaculos si se mandreste cu noua silueta

 1. Ce daca a slabit Bianca? Cine este Bianca Rus? Si tata a slabit 5 kg, trebuia sa anunt la ziar?

  radu
  17 February 2014 at 14:11
  Reply

 2. Bine punctat Radu, cine e Bianca Rus????? Si eu am slăbit 200 de grame ca merg la sala:))) e si Bianca aia vreo vedeta??? Defapt si Guta e vedeta si ARTIST MANCATIASH!!! Vai de noi cu vedetele astea!

  Dmx
  17 February 2014 at 15:02
  Reply

 3. Da chiar, v-ati pierdut mintile? Sint oameni in orasul nostru care au realizari deosebite si despre ei nu scrieti nimic, dar scrieti cite kg a slabit aceasta tipa. Ridicol!

  horea
  17 February 2014 at 15:12
  Reply

 4. @radu-Bianca Rus este etalonul de inteligenta a redactorilor GNV.Ce D-zeu Radule… nu se vede ???!!!

  Dan C
  17 February 2014 at 15:43
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *