25 April 2018

Câţi bani face pe noapte Ana Maria Mocanu!

Filed under: Life |

8

Asemeni Loredanei Chivu, Ana Maria Mocanu se numără printre cele mai prost plătite vedete de la Antena 1.

Seară de seară, Ana Maria Mocanu îşi mişcă fundul în cel mai obraznic mod şi îşi arată formele apetisante în platoul emisiunii „Un show păcătos”, însă pentru această generozitate este plătită cu o sumă pe care, în mod normal, ar putea să o câştige în două-trei nopţi ca şi clientă falsă într-un club.

Deşi a considerat că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior în momentul în care a fost aleasă ca asistentă TV, roşcata nu a cerut un salariu anume, ci s-a mulţumit cu ce i s-a dat.

„Poate o să vă surprindă, dar ea încasează lunar de la Antenă în jur de 700 de euro, o sumă destul de mică pentru o vedetă a postului. În plus, Ana Maria este protagonistă la două emisiuni de succes din trust, un show de noapte, şi un reality show pe care îl face împreună cu blondina Loredana Chivu, care, aşa, ca fapt divers, câştigă cu 300 de euro mai mult decât ea. Nu e cine ştie ce, dar tot este un plus”, a dezvăluit o prietenă a Ana Mariei Mocanu.

Astfel, daca venituile animatoarei ar fi doar acestea, se poate spune că ea câştigă pentru fiecare seară din cele 20 în care apare în emisiune circa 35 de euro, adica undeva mai mult de 130 de lei.

4 Responses to Câţi bani face pe noapte Ana Maria Mocanu!

 1. Foarte educativ! Bine ca nu va explodeaza creierele de atata ignoranta !Astea nu isi au locul potrivit !Ce cauta la tv?

  ica
  13 februarie 2014 at 16:47
  Răspunde

 2. Foarte bine !Sa mai afle lumea si de alte pareri !Altfel populatia va crede ca acesta e modul ideal de viata !

  ica
  13 februarie 2014 at 16:50
  Răspunde

 3. Pana si ingrijitoarea copilului meu castiga mai mul, :)))

  Ionica Vasile marian
  14 februarie 2014 at 10:35
  Răspunde

 4. Bianca Dragusanu, Ana Maria M si alte fufe, ne acapareaza seara de seara seriile la TV, insuflandu-ne cultura lor precara… televiziunea romana a luat-o razna rau de tot, dar prostia se plateste asa ca…

  ciprian
  14 februarie 2014 at 12:08
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *