More

    Ce salariu are Loredana Chivu!

    7

    Loredana Chivu apare zilnic la TV, însă se numără printre cele mai prost plătite vedete al trustului Intact.

    S-a scris despre cât câştigă ca animatoare în cublurile de manele, s-a scris cât costă o noapte cu ea, dar până acum nimeni nu a ştiut care este salariul real al Loredanei Chivu.

    Blonda este angajată cu normă întreagă a trustului Intact, acolo unde este protagonista a două emisiuni importante: “Un Show Păcătos” (Antena 1) şi “Asistentele” (Antena Stars).

    “Lumea crede că Loredana s-a îmbogăţit de când este angajată în Antenă, însă nu este deloc aşa, dimpotrivă. Ea câştigă lunar un salariu de 1.000 de euro, 700 de euro de la emisiunea zilnică la care este asistentă şi 300 de euro de la reality-show-ul pe care îl are sâmbăta împreuna cu Ana Mocanu pe Antena Stars. Pentru o persoană obişnuită, 4.500 de lei este o sumă mare, dar pentru ea, cu două formate de succes la activ, este puţin. Cu toate acestea, pe Lori nu o deranjează, pentru că a câştigat pe altă parte, la capitolul imagine, iar de aici vin bani mulţi din contracte de modeling sau de promovare de produse”, a dezvăluit o sursă din apropierea Loredanei Chivu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE