More

    Cosmin Contra a rămas trei luni fără permis, după ce a fost prins conducând cu 127 km/h în localitate

    3

    Antrenorul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de trei luni, după ce a fost prins conducând cu viteza de 127 kilometri pe oră în localitate, pe DN1.

    Maşina condusă de Cosmin Contra a fost surprinsă, luni, de un aparat radar al Poliţiei Rutiere Prahova, rulând cu 127 de kilometri pe oră în localitate, pe drumul naţional 1, în condiţiile în care viteza maximă admisă pe acest tronson de drum este, în localitate, de 70 de kilometri pe oră, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţia Prahova.

    Antrenorul echipei Petrolul a primit nouă puncte amendă, o sancţiune contravenţională de 765 de lei care poate fi achitată la jumătate în termen de 48 de ore şi i s-a ridicat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei cu peste 50 de kilometri peste viteza maximă prevăzută de lege.

    Cosmin Contra este antrenorul echipei Petrolul Ploieşti din anul 2012, iar recent a semnat prelungirea contractului pana in 2015.

    Petrolul a remizat, duminica seara, in deplasare, scor 1-1, cu FC Brasov, in etapa a XX-a a Ligii I.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE