More

    CSM Satu Mare coboară pe şase în Divizia A

    istrate

    În week-end s-a jucat etapa a 14-a a Diviziei A la handbal masculin. Din păcate CSM Satu Mare nu a evoluat nici de această dată, pentru că partida de la Sibiu cu HC a fost amânată pentru 10 martie.

    Nu este primul meci amânat al sibienilor, gurile rele spun că şi această echipă care se auto-finanţează a ajuns la fundul sacului. S-au înregistrat câteva rezultate interesante în această etapă: Făgăraşul a pierdut la Cluj, Oradea a învins la Piteşti, iar Sebeşul a învins acasă Craiova. CSM Oradea conduce în clasamentul seriei B cu maxim de puncte, 39, urmat de Voinţa Sebeş cu 28, HC Piteşti şi HCM Făgăraş cu 25. CSM Satu Mare a căzut pe locul şase, cu două jocuri mai puţine, acumulând 21 de puncte. Dacă câştigă cele două restanţe, elevii lui Nicolae Istrate pot urca pe locul trei, la un singur punct de Sebeş. Din câte se pare Oradea nu are resurse de a evolua în Liga Naţională, fiind virtual promovată, ceea ce înseamnă că locul doi ar putea duce direct în primul eşalon.

    Referitor la alegerile de la FRH, sătmărenii au mers pe mâna noului preşedinte Alexandru Dedu. Reprezentantul CSM-ului, Valer Neagu şi cel al LPS-ului Nicolae Istrate au dorit schimbarea generaţiei, având încredere în programul prezentat la Satu Mare de fostul internaţional Dedu.

    În schimb, CS ADEP a preferat să delege un reprezentant, în persoana lui Ioan Băban, care este unul dintre susţinătorii declaraţi ai lui Remus Drăgănescu.
    CSM joacă la acest sfârşit de săptămână pe teren propriu cu Academia Baia Mare, asta dacă nu mai intervine ceva până atunci.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE