13 November 2018
Festivalul Berii Artizanale

Doi studenti din Cluj, filmati in timp ce fac videochat in camin

Filed under: Life |

3

Doi studenti din Cluj apar intr-un filmulet postat pe internet, in timp ce fac videochat. Pentru bani, ei recurg la metode despre care, cu siguranta, parintii lor nu stiu nimic.

Nevoia de bani ii indeamna pe multi studenti sa isi vanda trupul. Pe internet, a aparut de cateva zile un filmulet in care apar doi student, un baiat si o fata, in timp ce intretin relatii sexuale.

Cei doi sunt filmati de catre un client, acesta facand imaginile publice pentru ca, sustine el, vrea sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste numarul tot mai mare de studenti care au ajuns sa faca sex pe bani.

4 Responses to Doi studenti din Cluj, filmati in timp ce fac videochat in camin

 1. Pai pana la urma fiecare are dreptul sa faca ce vrea, indiferent de deiciziile celor din jur, nu cred ca suntem in masura sa judecam.

  Amina
  13 November 2017 at 10:36
  Reply

 2. umea inca este detsul de reticenta fata de alegerile pe care le fac alte persoane, cred ca trebuie sa invatam sa acceptam ca fiecare are dreptul sa aiba propriile alegeri.

  Amita
  21 November 2017 at 12:24
  Reply

 3. Mie nu mi se pare normal sa faci asa ceva, pana la urma nu cred ca suntem in masura sa judecam noi actiunile celorlalti.

  Marta
  14 December 2017 at 13:06
  Reply

 4. Daca iti doresti sa intri in aceast domeniu, mai bine mergi la un studio, in acest fel vei evita situatiile neplacute. Sunt studiouri profesioniste care asigura confidentialitate si seriozitate.

  Angajare videochat
  23 March 2018 at 11:26
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *