27 April 2018

Doi studenti din Cluj, filmati in timp ce fac videochat in camin

Filed under: Life |

3

Doi studenti din Cluj apar intr-un filmulet postat pe internet, in timp ce fac videochat. Pentru bani, ei recurg la metode despre care, cu siguranta, parintii lor nu stiu nimic.

Nevoia de bani ii indeamna pe multi studenti sa isi vanda trupul. Pe internet, a aparut de cateva zile un filmulet in care apar doi student, un baiat si o fata, in timp ce intretin relatii sexuale.

Cei doi sunt filmati de catre un client, acesta facand imaginile publice pentru ca, sustine el, vrea sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste numarul tot mai mare de studenti care au ajuns sa faca sex pe bani.

4 Responses to Doi studenti din Cluj, filmati in timp ce fac videochat in camin

 1. Pai pana la urma fiecare are dreptul sa faca ce vrea, indiferent de deiciziile celor din jur, nu cred ca suntem in masura sa judecam.

  Amina
  13 noiembrie 2017 at 10:36
  Răspunde

 2. umea inca este detsul de reticenta fata de alegerile pe care le fac alte persoane, cred ca trebuie sa invatam sa acceptam ca fiecare are dreptul sa aiba propriile alegeri.

  Amita
  21 noiembrie 2017 at 12:24
  Răspunde

 3. Mie nu mi se pare normal sa faci asa ceva, pana la urma nu cred ca suntem in masura sa judecam noi actiunile celorlalti.

  Marta
  14 decembrie 2017 at 13:06
  Răspunde

 4. Daca iti doresti sa intri in aceast domeniu, mai bine mergi la un studio, in acest fel vei evita situatiile neplacute. Sunt studiouri profesioniste care asigura confidentialitate si seriozitate.

  Angajare videochat
  23 martie 2018 at 11:26
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *