More

    Formaţia Someşul Oar, de nerecunoscut la Baia Mare

    oar

    După încheierea cantonamentului de o săptămână de la Ocna Şugatag, fotbaliştii de la echipa de Ligă a IV-a, Someşul Oar au susţinut un amical la Baia Mare, cu FCM din localitate, echipă care evoluează în Liga a III-a.

    Oboseala elevilor lui Alexandru Botoş şi-a spus cuvântul, iar pe un teren greu, moale în cea mai mare parte, Oarul a pierdut cu 6-0! Un scor care însă nu reflectă realitatea, mai ales că în minutul 17 gazdele conduceau cu 4-0. Au lipsit Matei, Cădar, Berci şi D. Botoş accidentaţi. Pentru Someşul au evoluat Dobrai – Glodean, Pintye, Silaghi, Nagy, Puţi, Pop, A. Botoş, Tripon, Toma şi Ştef, iar pe parcurs au mai intrat Todor, Sălăgeanu, Marian, Găvruş şi Mezei. „S-a întâmplat ceva cu băieţii. Nu sunt supărat pe ei, cred că au fost foarte obosiţi după cantonament, fiind unul foarte intens şi cel mai tare de când sunt eu la echipă“, a spus managerul Zsolt Maiorciac.

    Pentru că Liga a IV-a începe abia pe 16 martie, Oarul a perfectat încă două amicale. În acest week-end cu Mateszalka la Nyirbator, iar în celălalt cu formaţia sălăjeană Jibou, tot pe terenul de la Nyirbator.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE