19 June 2018

HC Zalău a pierdut la București

Filed under: Actualitatea Salajeana |

Sălăjencele au condus, dar nu s-au impus

CSM Bucureşti – HC Zalău 26 – 23 (la pauză 12 – 15)

În cadrul ultimei partide din cadrul etapei a XIX-a, desfăşurată luni seara la București, între CSM Bucureşti şi HC Zalău, sălăjencele au pierdut meciul printre degete deși la pauză se aflau în avantaj pe tabela de marcaj.

Meciul a fost la discreția echipei lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, timp de 45 de minute, pe urmă fetele au început să facă tot mai multe greșeli, atât la construcție cât și în faza de apărare. Meciul „s-a rupt” în minutul 48, când s-a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, la 18, iar în minutul 55, aceasta indica scorul de 25-20 pentru gazde. Restul e istorie.

Chiar și așa, după această înfrângere, HC Zalău rămâne în cursă pentru calificarea în play-off, dar este obligată să câștige următoarele două jocuri de pe teren propriu, cu HCM Roman și cu CSM Cetate Deva. În ultima etapă sunt slabe șanse să câștige vreun punct, deoarece va evolua pe terenul echipei ASC Corona Brașov, care s-a impus și la Zalău cu 30 – 25.

De cealalată parte, CSM București rămâne pe poziția a VII-a în clasament, după Zalău, și vor avea meciuri ceva mai grele decât sălăjencele, în deplasare la ASC Corona Brașov și cu „U”Jolidon Cluj, iar pe teren propriu va juca cu SCM Craiova.
Iulian Duma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *