More

    Neatenția la volan face victime

    Două persoane au ajuns în cursul zilei de joi, 6 februarie, la spital, ca urmare a accidentelor de circulaţie produse pe raza judeţului Sălaj. Cauzele producerii accidentelor au fost neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii.
    Primul accident, s-a produs în data de 6 februarie, a.c., la ora 9.10, în Şimleu Silvaniei, pe DJ 108F. Şoferul, Ioan O., în vârstă de 21 ani, din localitatea Măerişte, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum – drum alunecos, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a tinerei, Tatiana A., în vârstă de 34 de ani, din localitatea Sighetu Silvaniei, pasageră în autoturism.
    Cel de-al doilea accident rutier a avut loc tot joi, la ora 20.10, pe strada Voievod Gelu, din municipiul Zalău, când Silviu P., de 31 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii, marcată şi semnalizată corespunzător, accidentând-o grav pe H. Maria, în vârsă de 44 ani, din Hunedoara. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE