27 April 2018

O tânără din România, vedetă pe site-urile de videochat

Filed under: Life |

3

O tânără din România, care practică videochat-ul, a ajuns „vedetă” pe Internet după ce a început să plângă în faţa camerei de filmat pe motiv că nu câştigă suficienţi bani.

Fata în vârstă de 22 de ani, originară din Turnu Măgurele, a început să-şi jignească clienţii, reproşându-le că îi cer să se dezbrace în faţa lor fără a o plăti.

„Este jobul meu să-mi mângâi păsărica zi de zi, aşa e! Îmi ia cinci zile să câştig 1.000 de dolari”, spune fata în clipul devenit viral. „Vorbiţi ca nişte cretini! Vorbiţi serios sau faceţi mişto de mine?”, continuă ea în timp ce-şi scoate hainele.

Odată rămasă goală însă, tânăra izbucneşte din nou în lacrimi: „Da, v-am arătat păsărica şi imediat 500 de idioţi s-au conectat la camera mea! Uimitor! Exact asta îmi doream, o cameră plină cu 500 de idioţi care îmi cer să mă dezbrac pe gratis!”, spune ea plângând.

Pe site-ul pe care a apărut clipul, tânăra este descrisă drept „o româncă foarte fierbinte şi posibil cu tulburare bipolară” care „are o zi proastă”. „Ea nu poate înţelege de ce aceşti fraieri vor să o vadă goală şi se plânge că nu câştigă decât 70.000 de dolari pe ani pentru mizeria asta”, se mai precizează în descrierea clipului.

4 Responses to O tânără din România, vedetă pe site-urile de videochat

 1. buna la pat

  nazare cristina
  11 februarie 2014 at 12:04
  Răspunde

 2. Cred ca tanara a avut o zi mai proasta si s-a descarcat pe interlocutori. Un model de videochat profesionist nu face niciodata asta!

  Model de videochat
  9 septembrie 2016 at 13:43
  Răspunde

 3. Nu cred ca aceste lucruri s-ar intampla daca modelul ar avea parte de training si sustinere asa cum se intampla la studiouri.

  Alexandra
  26 martie 2018 at 10:00
  Răspunde

 4. Exista destul de multe persoane care intra in domeniul videochatuluui doar pentru ca se castiga bine, lasand de o parte ce trebuie sa faca sa aiba parte de toate aceste lucruri, trist sa vezi asemenea situatii…

  Alesandra
  18 aprilie 2018 at 10:50
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *