O tânără din România, vedetă pe site-urile de videochat

Filed under: Life |

3

O tânără din România, care practică videochat-ul, a ajuns „vedetă” pe Internet după ce a început să plângă în faţa camerei de filmat pe motiv că nu câştigă suficienţi bani.

Fata în vârstă de 22 de ani, originară din Turnu Măgurele, a început să-şi jignească clienţii, reproşându-le că îi cer să se dezbrace în faţa lor fără a o plăti.

„Este jobul meu să-mi mângâi păsărica zi de zi, aşa e! Îmi ia cinci zile să câştig 1.000 de dolari”, spune fata în clipul devenit viral. „Vorbiţi ca nişte cretini! Vorbiţi serios sau faceţi mişto de mine?”, continuă ea în timp ce-şi scoate hainele.

Odată rămasă goală însă, tânăra izbucneşte din nou în lacrimi: „Da, v-am arătat păsărica şi imediat 500 de idioţi s-au conectat la camera mea! Uimitor! Exact asta îmi doream, o cameră plină cu 500 de idioţi care îmi cer să mă dezbrac pe gratis!”, spune ea plângând.

Pe site-ul pe care a apărut clipul, tânăra este descrisă drept „o româncă foarte fierbinte şi posibil cu tulburare bipolară” care „are o zi proastă”. „Ea nu poate înţelege de ce aceşti fraieri vor să o vadă goală şi se plânge că nu câştigă decât 70.000 de dolari pe ani pentru mizeria asta”, se mai precizează în descrierea clipului.

2 Responses to O tânără din România, vedetă pe site-urile de videochat

 1. buna la pat

  nazare cristina
  11/02/2014 at 12:04
  Reply

 2. Cred ca tanara a avut o zi mai proasta si s-a descarcat pe interlocutori. Un model de videochat profesionist nu face niciodata asta!

  Model de videochat
  09/09/2016 at 13:43
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *