More

    Olimpia a perfectat un amical cu Gloria Bistriţa

    alex-bostina-1

    Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, se declară doar parţial mulţumit de evoluţia elevilor săi în cele trei amicale jucate săptămâna trecută la Salonta. Chiar dacă galben-albaştrii au câştigat , 1-0 cu Sântandrei şi 2-1 cu Şoimii Pâncota şi au remizat, 1-1 cu SC Bacău, Csik spune că mai sunt încă multe lucruri de pus la punct în jocul echipei pînă la primul meci oficial din 2014.

    “Sigur că din punct de vedere al rezultatelor suntem mulţumiţi, dar din păcate randamentul unora dintre jucători nu a fost cel aşteptat. Mai sunt cîteva probleme de rezolvat , încă mai căutăm soluţii pentru cîteva posturi deficitare” a spus Tibi Csik, acesta lăsând să se înţeleagă că are încă probleme cu acoperirea postului de mijlocaş stânga.

    “De aceea am programat mai multe amicale în această perioadă pentru a testa mai multe formule de echipă. Ne aşteaptă un sezon dificil şi în primul rând trebuie să ne gândim că vrem să intrăm în play-off” a mai spus Tibi Csik.

    În privinţa noilor veniţi, Csik s-a declarat mulţumit de evoluţia atacantului Alexandru Boştină .Venit de la ASC Poli Timișoara, Boştină a semnat duminică cu Olimpia un contract valabil pe un an.

    Legat de programul meciurilor de verificare, Olimpia va juca miercuri la Nyirbator cu Cigand, apoi lotul va pleca din nou joi la Salonta unde vineri va disputa un meci test cu FC Zalău. Sâmbătă galben-albaştrii se vor deplasa la Sebiş pentru un joc cu echipa de liga a 3-a, Naţional.

    De asemenea Olimpia a perfectat şi ultimul amical , ce va avea loc cu o săptămână înaintea meciului oficial cu UTA, la Satu Mare, cu colega de serie , Gloria Bistriţa.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE