24 April 2018

Ponta vrea GRAŢIEREA LUI BECALI

Filed under: Politic |

5

„Cazul Becali” se află, în opinia premierului Victor Ponta, pe lista deţinuţilor pentru care „instituţia graţierii trebuie să funcţioneze”. Cererea de graţiere a lui Gigi Becali se află în acest moment la Ministerul Justiţiei, decizia de a o înainta sau nu preşedintelui traian Băsescu aparţinându-i ministrului Robert Cazanciuc.

„Există o cerere la Ministerul Justiţiei. Ministrul m-a informat. Va lua o decizie. Dacă aş fi ministrul Justiţiei, aş propune preşedintelui. Dar nu sunt. Decizia aparţine ministrului Justiţiei”, a răspuns Victor Ponta, întrebat, într-un interviu la Antena 3, dacă este de acord cu graţierea lui Becali.

Premierul nu a restrâns însă potenţiala listă la situaţia fostului deputat PNL. „Cazul Becali este cel mai cunoscut. Sunt mai multe cereri şi cred că instituţia graţierii trebuie să funcţioneze atunci când sunt situaţii umane speciale. Să vedem ce e mai important: să îi ţii în închisoare sau…”, a adăugat Ponta.

One Response to Ponta vrea GRAŢIEREA LUI BECALI

  1. Free Gigi!!!! Sunt altii care ar fi trebuit de mult inchisi pentru fapte mult mai grave…cred ca jumatate din parlamentari sunt penali

    ciprian
    5 februarie 2014 at 09:27
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *