19 June 2018

Sătmărean furat de concubină de Valentine’s Day

Filed under: Locale |

21_Valentin_shutterstock_a5
Poliţiştii sătmăreni au depistat luni două femei ca fiind suspecte în cazul a două furturi. Astfel, poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi luni de Ştefan D. despre faptul că în cursul zilei de vineri, i-au fost furate bunuri din locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Ruşeni. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cea care i-a produs pagube bărbatului este chiar concubina sa, Laura V. Femeia a furat din locuinţa sus-menţionată, în care locuiau împreună, mai multe bunuri, cum ar fi televizor, unitate centrală calculator, monitor, corp de mobilier , modem internet şi altele. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii păgubite, iar femeia este cercetată penal.

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistată în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un supermarket din municipiu. Nicoleta R. a încercat să fure produse cosmetice, dar a fost prinsă, fiind cercetată în stare de libertate de către poliţiştii sătmăreni pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Pavel Prodaniuc

One Response to Sătmărean furat de concubină de Valentine’s Day

  1. Felicitari politiei din Paulesti,a reusit sa recupereze bunurile furate,nu acelas lucru s-a intamplat cand depozitul a sc…srl.depe strada Petofi din Paulesti a fost spart de unde s-a furat acumulatoare,redresor,aparatura electronica,care depasea 30.000 euro , politia a musamalizat acest furt prin ne inceperea urmariri penale nu prezinta hoti pericol,au fost doar amendati, si pentru acest fapt va felicit,asemanea felicitari arfi bine sa va transmita si D.G.A.servicul teritorial judetean Satu Mare.

    satmareanul
    20 February 2014 at 07:31
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *