More

    Surprize de Ziua Îndrăgostiţilor în localuri

    vali

    O parte dintre localurile sătmărene pregătesc evenimente deosebite pentru cei îndrăgostiţi de Valentine’s Day. Restaurantele şi barurile încearcă să-şi atragă cât mai mulţi clienţi de Ziua Îndrăgostiţilor, oferindu-le acestora cine romantice, concursuri de karaoke, spectacole deosebite şi multe alte surprize. Fiind vorba despre o seară de vineri, multe restaurante nu pot organiza o seară specială pentru îndrăgostiţi, fiind deja închiriate pentru alte petreceri private.

    Melodii de dragoste la Trattoria per Passione
    Trattoria per Passione, un restaurant potrivit pentru o seară specială la lumina lumânărilor, a pregătit o seară cu melodii de dragoste de Valentine’s Day. Renumitul tenor Nagy Norbert va cânta şi îi va încânta pe îndrăgostiţi cu melodii de dragoste în seara de 14 februarie. Cu un meniu special creat pentru această ocazie, bucătarii restaurantului promit să îi impresioneze pe sătmărenii îndrăgostiţi cu produse specifice bucătăriei italiene, care vor face ca acest moment să devină unul de excepţie. “Vom organiza pentru îndrăgostiţi momente cu adevărat speciale pentru ca aceştia să petreacă o seară romantică cu bună dispoziţie şi muzică de calitate. Trattoria per Passione le promite tuturor îndrăgostiţilor că pe faimosul Cupidon îl vor regăsi în acest loc însoţit de muzică romantică live, de o cină cu un meniu special”, ne-a declarat patronul localului. Preţul unui meniu este de 70 de lei /persoană.

    Restaurantul hotelului Astoria organizează seri speciale de Valentine’s Day atât vineri cât şi sâmbătă, meniul şi restul surprizelor costând 50 de lei.
    La restaurantul hotelului Dana II nu va putea fi organizată o seară mai deosebită deoarece localul a fost închiriat în seara zilei de 14 februarie pentru o petrecere privată. În aceeaşi situaţie se află şi restaurantul Romantic.

    Seară specială şi la Moara cu Noroc
    Şi restaurantul Moara cu Noroc va organiza o seară mai deosebită dedicată îndrăgostiţilor de Valentine’s Day. Potrivit patronului restaurantului, Aurel Răcăuţan, bucătarii vor pregăti un meniu special şi foarte diversificat, din care se va putea alege, iar atmosfera va fi întreţinută de un DJ. De asemenea, în această săptămână restaurantul a relansat Pizza Valentine’s.

    La X-Pub, de Valentine’s Day, îndrăgostiţii, şi nu numai, îşi vor putea etala talentul la concursul de karaoke organizat în seara de 14 februarie sau se vor putea întrece la darts. Bineînţeles, cei mai talentaţi dintre ei vor fi şi premiaţi, iar conducerea clubului anunţă şi alte surprize. Aquaparcul “Aquastar” oferă de Ziua Îndrăgostiţilor o cină romantică, o baie cu spumă şi 30 de minute masaj de relaxare totul la 200 de lei/pereche.

    Bineînţeles, sunt şi alte localuri care organizează seri deosebite pentru îndrăgostiţi la preţuri cât se poate de acceptabile. Rămâne însă ca aceştia să-şi aleagă locul în care-şi vor petrece Ziua Îndrăgostiţilor alături de persoana iubită.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE