More

    Un medic din Zalău va primi locuință de serviciu

    El activează în cadrul UPU-SMURD Sălaj și are domiciliul stabil pe Cluj

    Un prim pas foarte important pentru atragerea medicilor specialiști de care are atâta nevoie Spitalul Județean de Urgență Sălaj.
    În cadrul ședinței extraordinare de luni, 17 februarie, în proiectul de hotărâre care urmează să fie supus aprobării consilierilor locali luni, primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu propune repartizarea unui apartament situat pe strada Pietriș, aflat în proprietatea Municipiului Zalău, către Spitalul Județean de Urgență Zalău, în vederea închirierii, cu mențiunea că prin acest demers se dorește sprijinirea Spitalului Județean de Urgența în efortul de a atrage medici specialiști. Conform proiectului, locuința poate fi folosită numai pe perioada contractului de muncă pe care specialistul îl va avea cu Spitalul Județean de Urgență Zalău.

    Trebuie menționat faptul că la începutul lunii februarie, conducerea SJU Zalău a solicitat conducerii Primăriei Zalău acordarea unei locuințe de serviciu pentru dr. Ioana Nemeș, specialitatea medicină de urgență, angajat pe secția UPU-SMURD. Medicul are domiciliul stabil în județul Cluj.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE