More

    Un om al strazii a luat cel mai mare premiu din istoria loteriei!

    1

    Un om al strazii a fost lovit de norocul vietii sale. Si-a cheltuit ultimii banuti pe un bilet la loterie si acum este mai bogat cu 2 milioane de euro.

    László Andraschek a castigat cel mai mare premiu din istoria loteriei din Ungaria: 630 de milioane de forinti. A cumparat biletul dintr-o gara, in timp ce se indrepta spre Budapesta pentru a lua parte la o intalnire a alcoolicilor anonimi.

    “Am ales la intamplare 6 numere, iar femeia mi-a spus ca trebuie sa il aleg si pe al 7-lea. I-am spus sa puna 24, pentru ca oricum nu conta”, a povestit barbatul.

    Le-a luat o masina copiilor!

    Primul lucru pe care l-a facut dupa ce a castigat aceasta suma fabuloasa a fost sa isi plateasca datoriile pe care le avea in fata familiei si le-a cumparat cate o masina fiilor sai.

    “Cand cel care vindea masinile m-a intrebat cat as fi dispus sa platesc, i-am aratat trei degete. Avand in vedere ca am venit cu bicicleta a crezut ca e vorba de 300.000 de forinti, insa eu voiam sa spun 3 milioane.”,a mai povestit László.

    Face o fundatie pentru a-i ajuta pe oameni sa scape de dependente
    Barbatul are planuri mari cu banii. Vrea sa faca o fundatie care sa-i ajute pe oameni sa scape de dependente, dar si pe femeile care sunt abuzate de soti. Si el a trecut prin o multime de probleme, insa a renuntat la bautura in urma cu 5 ani si nu are de gand sa mai revina la vechile obiceiuri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE