More

    Victorie în primul amical de la Salonta

    Olimpia a început cu dreptul seria meciurilor amicale din această săptămână. Elevii lui Csik și Bolba s-au impus cu 2-1 pe terenul Liberty de la Salonta în fața echipei de liga a 3-a Șoimii Pâncota. Gavrilescu a deschis scorul în minutul 4, Cassian Maghici a egalat cu trei minute înainte de pauză. Dragoș a adus victoria galben-albaștrilor după o oră de joc. Olimpia a dominat clar partida și putea câștiga mult mai clar doar că lipsa de concentrare de la finalizare a făcut ca diferența la final să fie una minimă. Pe final oaspeții au avut și ei două situații bune de egalare doar că atacanții Gado și Burian au irosit șansele avute.

    De remarcat că la Olimpia nu au evoluat, fiind menajați, Bujor, Bălău, Iuhas și Anca Trip. În schimb au apărut și doi jucători în probe, atacantul Boștină și mijlocașul de bandă stânga, Ungureanu.

    Partida a fost arbitrată de careianul Istvan Kovacs. În prima repriză pentru Olimpia au evoluat: Șuta-Kinczel, Țoca, Micaș, Muntean-Gavrilescu, Roghină, Villand, Lukacs- Boștină, Faur. În partea a doua au intrat: Miron- Sabău, Mureșan, Ene, Roatiș- Lemac, Schwarzkopf, Rus, Ungureanu-Feier, Dragoș.

    Pentru Pâncota au jucat şi foştii olimpişti Irimia și Gado.

    Olimpia va rămâne la Salonta până la finalul săptămânii, astăzi sunt programate două antrenamente iar vineri, galben-albaștrii vor întâlni pe SCM Bacău din seria A a ligii a 2-a. Sâmbătă e programat un ultim test, cu Sântandrei din liga a 4 a Bihor.
    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE