More

    Viitori ofițeri, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj

    2
    Până la sfârșitul lunii februarie un număr de 11 studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, specialitatea jandarmi, vor desfășura un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.
    Cei 11 studenţi (din care 5 de anul I, 3 de anul II şi 3 de anul III) vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de practică.
    Astfel, pe durata celor 4 săptămâni, studenţii – viitori ofiţeri, se vor pregăti atât practic cât si teoretic în cadrul unităţii, vor cunoaşte misiunile Jandarmeriei, vor participa la şedinţe de tragere, vor asista la programe de pregătire si instruire pentru a se familiariza cu domeniul de activitate în care îşi vor desfăşura activitatea la finalizarea studiilor.
    Tinerii studenţi din anul I si II de studiu vor efectua stagiul de practică în domeniul pazei si protecţiei instituţionale, iar studenţii din anul III îşi vor desfăşura perioada de practică în cadrul structurilor de ordine publică.
    Toţi cei 11 studenţi – jandarmi, ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, sunt originari de pe meleaguri sălăjene, aceştia fiind selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE