18 June 2018

All Star Game, meciul stelelor de la Târgovişte

Filed under: Sport |

Dacă baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca abia pe 2 aprilie, CSBT Alexandria, Sepsi Sfântu Gheorghe, CSM Târgoviște și ICIM Arad şi-au disputat ieri Final Four-ul Cupei României, finalele urmând să fie programate astăzi, la Târgovişte, de la 17.00 cea mică şi de la 19.15 finala mare, în direct la Digisport 2.

Mâine, la Sala Polivalentă din Târgovişte se va disputa un meci al stelelor, un spectacol pe parchet, All Star Game 2014. Aici se vor confrunta cele mai bune jucătoare din Liga Naţională, împărţite în două echipe, dar şi cei mai în vogă antrenori. CSM Satu Mare va avea doi reprezentanţi, Petru Eleş, antrenor la echipa Nord, respectiv Andreea Orosz, căpitanul grupării sătmărene.

În această dimineaţă cei doi sătmăreni vor porni spre Târgovişte, bucuroşi că au fost desemnaţi printre numele importante ale baschetului din ţară. “Înseamnă, în primul rând, foarte mult pentru club. Asta pentru că a fost un sezon nou, unul mai puțin reușit dacă ne luăm după clasament. Iată ca CSM a reușit să fie privită la fel de bine ca și în anii trecuți. Andreea trebuia să fie acolo, dat fiind că este cea mai bună jucătoare de la echipa noastră, statistic vorbind. Este foarte important, atât pentru mine cât și pentru Andreea. Arătăm că CSM Satu Mare există și iată că Federația Română de Baschet a luat în vedere și apreciază că noi muncim cu românce, cu localnice”, ne-a declarat Petru Eleș.

Andreea se află la a doua participare la All Star Game, iar pentru că a făcut probabil cel mai bun sezon al ei la Satu Mare, a ajuns pe lista „stelelor“. Meciul spectacol este programat vineri, de la ora 19.45 şi va fi transmis în direct de Digisport 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *