More

    Benjamin Bodo, favorit la C.N. de cadeţi

    bodo

    Se anunţă o săptămână plină pentru floretiştii de la CS Satu Mare şi din ţară. De azi se dă startul Campionatelor Naţionale de cadeţi, care se desfăşoară în sala Alexandru Csipler din oraşul nostru.

    Azi şi mâine vor intra pe planşe băieţii, la individual şi echipe, competiţia va continua cu probele feminine, iar în week-end se va desfăşura Cupa AS. Azi vor concura pentru Satu Mare Benjamin Bodo, favorit la câştigarea titlului, Edwin Pop, Steven Pop, David Bodi, Tudor Surducan şi Botond Muszka. Primii patru vor concura mâine la echipe. În total s-au înscris 40 de floretişti şi 12 echipe la masculin.

    În altă ordine de idei, floretiştii de la CS Satu Mare au participat în week-end la o nouă etapă din cadrul Memorialului Mihaly Fulop, la Szigetszentmiklos, Turdean Teodora, Şofran Teodora, Edwin Pop, Diana Şuta, Klaudia Figus, Andrea Potor, Vivien Szabo, Steven Pop şi Ryan Pop având evoluţii bune. Performera delegaţiei sătmărene a fost Andreea Potor, care la categoria 2000 s-a clasat pe trei. Pe şase a încheiat Teodora Şofran, la categoria 2003. În cadrul Cupei Mondiale de la Barcelona, sătmăreanca Simona Pop s-a clasat pe trei cu echipa României.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE