21 June 2018

Cătălin Ivan: Sogor Csaba nu înţelege lumea în care trăieşte

Filed under: Politic |

2

Purtătotul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că europarlamentarul Sogor Csaba are un discurs cu tentă extremistă, dovedind că nu înţelege absolut deloc lumea în care trăieşte, şi că UDMR îl trimite la Bruxelles să priceapă valorile europene.

“Domnul Csaba este încă unul dintre europarlamentarii care are nevoie – am înţeles că din nou este pe lista UDMR – are nevoie de 5-6 mandate ca să priceapă ce sunt valorile europene şi poate de asta îl tot trimit la Bruxelles, pentru că altfel nu înţelege absolut deloc lumea în care trăieşte”, a spus Ivan.

El a arătat că unii lideri maghiari sunt mai puţin preocupaţi de lumea în care trăiesc şi mai mult de lumea în care şi-ar dori să trăiească. “Realitatea este că acesta este încă un discurs cu tentă extremistă, iar domnul Csaba riscă să se discrediteze total în faţa electoratului pentru că nu asta este direcţia în care merge Europa, nu asta e direcţia în care merge România”, a spus Ivan.

El le-a transmis celor din secuime că, dacă vor să trăiască mai bine şi vor să trăiască în armonie, nu încolo ar trebui să se îndrepte. “Discuţia nu este cine este în minoritate şi cine este în majoritate, ci cum trăim împreună în armonie”, a subliniat Ivan.

Lansarea oficială a campaniei electorale a UDMR pentru alegerile europarlamentare a avut loc sâmbătă, la Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc. Cu această ocazie, europarlamentarul Sogor Csaba a spus că maghiarii nu se simt minoritari în Europa.

“În secuime noi nu suntem minoritari, în Europa noi nu ne simţim minoritari. (…) Noi, maghiarii din Ardeal, avem dreptul să trăim în Europa, ştim de unde venim, ştim ce vrem, ştim cum va arăta lumea pe care o dorim. Suntem dispuşi, dacă este nevoie, să-i facem pe români să simtă cum este să trăieşti în minoritate şi pentru asta vă cer ajutorul”, a spus europarlamentarul Sogor Csaba.

2 Responses to Cătălin Ivan: Sogor Csaba nu înţelege lumea în care trăieşte

 1. "Suntem dispuşi, dacă este nevoie, să-i facem pe români să simtă cum este să trăieşti în minoritate şi pentru asta vă cer ajutorul”, a spus europarlamentarul Sogor Csaba.

  Chiar așa a zis? Mare nesimtit. Si nu l-a pleznit chiar nimeni peste bot???

  George Vultur
  30 March 2014 at 20:16
  Reply

 2. Pe putzulake asta (originar din judetul Satu Mare,din catunul Dobra)l-a tras dupa el un alt fost parlamentar,Szabo,care i-a dat sa suga de mic,iar acum,din cauza a ceea ce a supt,vorbeste tampenii.

  Penny Billy
  31 March 2014 at 09:19
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *