25 April 2018

Corina Ungureanu, implicată într-un accident rutier

Filed under: Life |

1

Fosta campioană la gimastică a fost implicată într-un accident rutier la sfârşitul săptămânii trecute. Nimeni dintre cei implicaţi în accident nu a fost grav rănit. Maşina în care se afla fosta sportivă a fost atât de grav avariată, încât i s-a dat daună totală.

Corina Ungureanu, dubla campioană mondială şi campioană europeană la gimnastică, a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază la 3 kilometri de intrarea în Focşani.

Gimnasta se afla pe bancheta din spate a autoturismului implicat în accident, maşina fiind condusă de fratele ei Cătălin Ungureanu. Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.45, pe drumul European  E85. Maşina în care se afla Corina Ungureanu circula regulamentar, când la un moment dat autovehicolul a fost acroşat violent de o altă maşină, înmatriculată în Italia, condusă de un cetăţean roman.

Potrivit martorilor oculari, autoturismul cu număr de Italia a efectuat o depăşire imprudentă, a derapat şi a acroşat două autoturisme de pe contrasens, printre care şi cea în care se afla familia Corinei Ungureanu.

„Eram pe bancheta din spate şi am văzut cum o maşină de pe contrasens vine direct spre noi. Impactul a fost teribil şi pot să spun că ne-am trezit pe câmp cu maşina serios avariată. Important este că nimeni dintre persoanele implicate în accident nu a suferit răni grave“, a declarat fosta campioană mondială Corina Ungureanu, pentru gândul.

Autoturismul Corinei Ungureanu este grav avariat – daună totală, nu avea încheiată poliţa CASCO şi pentru recuperarea prejudiciului fosta sportivă va trebui să se adreseze instanţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *