More

    Dacian Barbul, la a treia victorie în circuitul englez

    dacian

    Sătmăreanul Dacian Barbul continuă să facă furori în circuitul MMA din Marea Britanie.

    În week-endul care s-a încheiat a fost prezent la Colchester, unde a avut loc o gală cu numele British Challenge Mixed Martial Arts. Adversarul luptătorului din Satu Mare a fost britanicul Simon Wackers Wackrill, la categoria de greutate 86 de kg.

    Aşa cum ne-a obişnuit, Dacian a reuşit o nouă victorie, cea cu numărul trei. Ba mai mult, în confruntarea de la Colchester l-a făcut K.O. pe englez, după doar un minut şi 15 secunde. L-a trântit la podea şi i-a împărţit pumni până Wackrill a fost nevoit să abandoneze.

    După această victorie, sportivul sătmărean va lua o pauză în circuitul MMA, urmând să lupte din nou abia în luna iunie. Însă nu se va opri cu pregătirile, pentru că va participa şi pentru CS Satu Mare-Cetate Ardud la Campionatele Naţionale de lupte greco-romane seniori. Competiţia va avea loc în perioada 30 mai-1 iunie la Tg. Mureş. Dacian nu va mai concura la categoria 96 de kg ca şi anul trecut, ci la 85 de kg, pentru că a decis să slăbească.

    Aşadar, pentru a treia oară, imnul de stat al României s-a auzit într-o sală arhiplină din Anglia. Asta datorită acestui sportiv care a decis să îşi ia inima în dinţi şi să evolueze într-un sport unde e nevoie de multă forţă, pregătire şi rezistenţă.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE