20 April 2018

Dacian Barbul, la a doua victorie în Anglia

Filed under: Sport |

barbul

Aerul englezesc pare să îi priască luptătorului sătmărean Dacian Barbul. Înscris în circuitul MMA din Anglia, sportivul nostru a câştigat sâmbătă a doua confruntare de când se pregăteşte pe meleaguri străine.

Sâmbătă, în capitala Angliei, Londra, a avut loc o gală foarte puternică, Fury MMA, în sala O 2, una dintre cele mai cochete săli din Europa. Dacian Barbul l-a avut faţă în faţă pe ghanezul naturalizat, Brite Aning Amoah, la categoria de greutate 86 de kg. Sătmăreanul a avut nevoie doar de o repriză pentru a se impune. L-a făcut K.O. pe Amoah, după ce l-a proiectat la sol şi i-a împărţit pumni.

De la Dacian am aflat că sala a fost neîncăpătoare, deşi poate găzdui peste 20.000 de spectatori. Au fost în total 25 de meciuri, ceea ce spune multe despre această gală. Aşadar, după o pregătire titanică, Barbul câştigă din nou şi devine încet încet o certitudine în MMA.

Nu va putea savura prea mult acest nou succes pentru că la sfârşitul lunii martie va trebui să lupte din nou. Pe 29, la Colchester, sportivul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud va fi prezent pe afiş la gala BCMMA. Aici îl va avea ca adversar pe Simon Wackrill, un sportiv care în trecut a practicat boxul.

Iată că după ce a practicat luptele greco-romane de performanţă, sportivul crescut şi antrenat de tatăl său, Tudor Barbul a ales să practice un sport mai sângeros, dar care prinde tot mai mult la public.

Aşteptăm o gală şi la Satu Mare unde să îl vedem pe viu şi să îşi demonstreze valoarea. În plus, primarul oraşului Satu Mare, Dorel Coica a dorit să îi ureze succes în concurs şi a promis că îl va susţine de câte ori va avea ocazia, pentru că merită.
Vă reamintim că la sfârşitul lunii februarie Dacian Barbul a participat la Norwich, în cadrul galei UCMMA Contenders Norwich 5, unde l-a învins pe polonezul Kuckzynski.

Daniel Chiorean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *