More

    Doar câteva zile pentru bonificații la impozite și taxe

     
    Zălăuanii care vor să beneficieze de o reducere cu 5% la plata taxelor şi impozitelor locale, mai au la dispoziţie câteva zile pentru a face acest lucru, termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente primului semestru fiind 31 martie 2014. 
     
    Potrivit Primăriei Zalău, persoanele fizice şi juridice care achită integral obligaţiile datorate bugetului local pentru întreg anul 2014, până la data de 31 martie, inclusiv, beneficiază de bonificaţia de 5%. De precizat şi faptul că pentru plata taxelor şi impozitelor există mai multe modalități de plată, una dintre ele destinată persoanelor care au acces la internet și dețin un card bancar, prin www.ghiseul.ro. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să aibă cont și parolă, care se obțin o singură dată de la Primăria Municipiului Zalău, camera 5, în timpul programului de lucru.
    De asemenea, contribuabilii îşi pot achita taxele şi impozitele şi la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, la oficiile poștale, dar şi la două instituţii bancare din oraş.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE