More

    După victorie în capitală

    baschet

    Cu bune şi cu rele, sezonul regulat se încheie astăzi (n.r. sambata) pentru CSM Satu Mare. Echipa de baschet joacă ultimul meci al sezonului regulat, astăzi, de la ora 12.00, la Bucureşti, cu Rapid. Aşadar, delegaţia sătmăreană, numărând 10 sportive, a pornit ieri dimineaţă spre capitală.

    Din lot nu face parte Thabyta Wampler. Baschetbalista a fost nevoită să se întoarcă în America, din cauza unor probleme personale. Asta înseamnă că nu va evolua în play-off pentru gruparea sătmăreană. „Mergem să batem la Rapid. La începutul sezonului am spus că avem nevoie de 13 victorii pentru a ne asigura un loc în play-off. Însă obiectivul a fost îndeplinit mai devreme, dar şi aşa vrem o victorie, pentru a echilibra balanţa: 13 victorii şi tot atâtea înfrângeri“, a spus antrenorul Petru Eleş.

    Pentru meciul de la Rapid au făcut deplasarea Eniko Laza, Bianca Voica, Andreea Orosz, Monica Ivan, Cristiana Cutaş, Mihaela Adi, Caila Desroches, Kortni Jones, Anita Nagy şi junioara Teodora Vasile – antrenor Petru Eleş.

    Eleş şi Orosz la All Star Game
    Ieri s-a stabilit şi componenţa echipelor Nord şi Sud care vor evolua pe 28 martie la Târgovişte, în cadrul All Star Game la baschet feminin.

    Vestea bună din tabăra sătmăreană o reprezintă faptul că antrenorul Petru Eleş, respectiv căpitanul echipei, Andreea Orosz vor fi prezenţi la acest eveniment. Petru Eleş va face cuplu pe bancă alături de portughezul de la ICIM Arad, Jose Araujo, la echipa Nordului, acolo unde va evolua şi Andreea Orosz. La echipa Sudului, pe bancă se va afla şi fostul antrenor al CSM-ului, acum la Târgovişte, Dan Fleşeriu, care îl va avea coleg pe Dan Calancea de la Olimpia Braşov.

    În încheiere să mai spunem faptul că, deşi probabil multă lume nu se aştepta, iar contestatari în ceea ce priveşte echipa de baschet de la CSM au fost destui, prezenţa celor doi la All Star Game spune multe despre echipa sătmăreană, care rămâne una apreciată, iar munca este răsplătită.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE