More

    Emoţii pentru Apa la Botiz

    liga-4

    Cel mai interesant meci al etapei a 20-a din Liga a 4-a s-a jucat duminică la Botiz . Ocupantele locurilor 3 şi 4 din seria A au oferit o partidă agreabilă cu un ritm neaşteptat de bun pentru eşalonul patru şi cu multe faze interesante.

    Partida a început furtunos cu două lovituri de la 11 m dictate de centralul Bogdan Răzvan împotriva gazdelor şi cu o eliminare a portarului de la Botiz, Liviu Ivasuc în minutul 17. Apa s-a impus până la urmă cu 1-0 după ce Szekely a transformat al doilea penalty, acordat în minutul 5. Pe primul, cel din minutul 2 , Iaţu l-a ratat, sau mai correct, portarul Ivasuc l-a apărat. Interesant e că după eliminarea corectă a portarului Ivasuc în poarta celor de la Botiz a intrat atacantul Jula . Iar în 10 oameni , spre lauda lor gazdele au dominat repriza secundă şi le-au dat serioase emoţii elevilor lui Zoli Ritli. “Am început mai bine şi am controlat jocul prima repriză.Apoi din păcate în partea secundă n-am fost în stare să trimitem vreun şut spre poarta gazdelor” a spus la final antrenorul celor de la Apa, Zoltan Ritli. De cealaltă parte gazdele au contestat vehement arbitrajul centralului Bogdan Răzvan. “ A acordat prea uşor penalty-urile împotriva noastră pentru două henţuri neclare. Nouă în schimb ne-a refuzat un 11 m la o fază identică cu cea în care am fost penalizaţi la al doilea penalty. Ca să nu mai vorbim de final când a arătat trei minute de prelungiri în minutul 87…” a spus antrenorul de la Botiz, Nagy Istvan . În rest de consemnat scorul etapei, 10-0 la Oraşu Nou cu Babţa, trupa lui Nastai trecând astfel de 100 de goluri marcate în acest sezon. Micula rămâne lider după 4-0 la Lazuri iar Doba a remizat la Livada, 2-2. În seria B situaţie neschimbată în frunte, Oar a câştigat la Decebal cu 3-0 cu goluri marcate în minutele 87, 90 şi 90+3. Cămin a învins greu acasă pe Real Andrid, 3-2 iar Vetiş a făcut scor cu Fortuna Căpleni.

    Botiz: Ivasuc – Vădan, Tar, Socaciu, Negrean, Horea, Srepler, Nistor, Giurgiuman, Moroşan, Jula. Rezerve: Mureşan, Moldovan, Stan,
    Ţoca, Baius – antrenor Istvan Nagy.
    Apa: Şteţca – Bordac, Timoc, Raţ, Grigorie, Szilagyi, Talpoş, Iaţu, Ritli, Szekely, Farcaş. Rezerve: Danicico, Ciorcaş, Tulici, Cosma, Mihovici, Olaru – antrenor Zoltan Ritli.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE