More

    Etapa oaspeților în seria Vest

    fotbal

    Runda a 18-a în seria de Vest a ligii secunde a fost cu siguranță una a oaspeților care s-au impus în patru din cele șase partide. În plus, lupta pentru accederea în play-off s-a ascuțit și mai tare după ce echipe ca FC Bihor, Mioveni sau Olt au intrat serios în cărți după victoriile obținute la Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin, cu Craiova lui Mititelu și la Satu Mare.

    Dacă săptămâna trecută la CS U Craiova antrenorul Ovidiu Stângă a fost înlocuit cu Gabi Balint, iată că și la o altă candidată la promovare, ASA Târgu Mureș, tehnicianul plătește cu postul rezultatele mai slabe…

    După doar patru etape din 2014 , Ioan Ovidiu Sabău a fost demis de la ASA Târgu Mureș, înfrângerea de sâmbătă cu FC Bihor fiindu-i fatală fostului internațional.

    Chiar dacă a pierdut acasă , vineri cu FC Olt, Olimpia Satu Mare a rămas în zona play-off-ului , locul 6 cu 25 de puncte. Doar că duelul de miercuri cu FC Bihor de la Oradea se anunță unul extrem de important și în același timp dificil.

    Orădenii mai pot spera la play-off doar în cazul unei victorii cu Olimpia, iar pentru ei meciul se anunță a fi de totul sau nimic.

    În tur la Satu Mare, Olimpia s-a impus cu 2-0.

    Din fericire, chiar dacă avea șase jucători pasibili de suspendare, Olimpia a scăpat după duelul cu FC Olt, singurii avertizați în meciul cu FC Olt, Boștină și Ene, neaflându-se pe listă!

    Iată rezultatele înregistrate în etapa a 18-a:
    Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea 1-0
    A marcat: A. Stoica 73
    ASA Târgu Mureș – FC Bihor 0-1
    A marcat: Mintaș 34
    CS U Craiova – Minerul Motru 6-0
    Au marcat: Ganea – min. 3 și 84, Curelea – min. 15, 33 și 46, D. Popescu – min. 21 (autogol)
    FC U Craiova – CS Mioveni 2-3
    Au marcat: Bălan – min. 1, D. Stoica – min. 62 (pen.) / Ayza – min. 20, Mazilu – min. 60, Răuță – min. 78
    Olimpia Satu Mare – FC Olt 0-1
    A marcat: Bardu – min. 22
    Gloria Bistrița – FC UTA SA 1-3
    Au marcat: Radu – min. 66 / Zaluschi – min. 39, Laso – min. 58 (pen.), Popescu – min. 82 (pen)

    cls
    Etapa viitoare (miercuri, 26 martie): Gloria Bistrița – U. Craiova, CS Mioveni – Metalul Reșița, CSM Râmnicu Vâlcea – ASA Târgu Mureș, FC Olt – CS U Craiova, FC UTA SA – Minerul Motru, FC Bihor – Olimpia Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE