Expoziţie inedită a doctorului Virgil Enătescu la Muzeul Judeţean

Filed under: Locale |

enatescu

Muzeul Judeţean Satu Mare va găzdui mâine, cu începere de la ora 17.00, vernisajul unei expoziţii de excelenţă. Evenimentul intitulat “Personalitate şi performanţă la Satu Mare” are scopul de a prezenta prodigioasa activitate a academicianului dr. Virgil Enătescu. Expoziţia se va desfăşura în sediul central al muzeului, situat pe Bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare.

Omul de ştiinţă Virgil Enătescu, doctor în medicină, doctor în antropologie medicală, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, inventator şi scriitor, vine să vorbească despre capacitatea de a face performanţă la vârf şi pionierat în domenii de mare importanţă, activând în Satu Mare. Pentru exemplificare, savantul sătmărean va expune un mare număr de brevete de invenţie, o impresionantă colecţie de lucrări ştiinţifice proprii sau în colaborare, precum şi, inedit, o parte din aparatura construită la Satu Mare, pe baza propriilor cercetări, aparatură folosită de domnia sa la diagnosticarea şi studierea comportamentului uman.
Pavel Prodaniuc

2 Responses to Expoziţie inedită a doctorului Virgil Enătescu la Muzeul Judeţean

 1. La care academie ,,functioneaza'' d-l dr Enatescu? L-am cautat la toate categoriile si nu … nici macar nu FIGUREAZA .
  Daca cineva stie ceva il rog sa faca ,,lumina'' .

  ulpius
  24/03/2014 at 08:41
  Reply

 2. La academia oamenilor tristi ai cautat?

  Doruta
  24/03/2014 at 18:31
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *