More

    Falub: Cu atitudinea asta nu putem bate pe nimeni!

    falub

    În victoria Olimpiei, 2-0 cu UTA, antrenorului „Bătrânei Doamne” nu i s-a permis să ia loc pe banca tehnică deoarece nu i-au fost rezolvate actele la FRF. Adrian Falub a văzut din spatele gardului meciul, iar concluzia sa sună ca un avertisment la adresa jucătorilor. „Ca să câștigi, trebuie să vrei. Când te duci la un meci de fotbal ca la o distracție, nu poți ieși învingător. Fotbalul nu e un hobby, nu e o miuță cu prietenii pe sintetic sau pe parchet, e o meserie. Atâta timp cât nu conștientizezi asta, cât nu ai o altă atitudine pe teren, fotbalul te va pedepsi ca la Satu Mare. Se mai întâmplă să pierzi meciuri, li se întâmplă și echipelor mari, însă contează și maniera în care o faci”, consideră tehnicianul arădenilor.

    De ieri acesta a schimbat – oarecum – foaia cu elevii săi, în senul în care va încerca să-i trezească la realitate pe cei care: „Cred că au venit la Arad la distracție, iar dacă echipa pierde și retrogradează pentru ei e totuna. De acum înainte vom conta doar pe cei care vor să joace fotbal, care-și respectă meseria și care vor alerga pe teren la aceeași intensitate din primul până în ultimul minut. Căci, repet, cu atitudinea de astăzi nu putem bate pe nimeni”, a adăugat Falub pentru sportarad.ro.

    Altfel, Olimpia se va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, cu puternica echipă craioveană CS Universitate, de la ora 11.00.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE